1970 - Azem Shkreli - Teatri i Kosovës

Përshkrimi: Azem Shkreli  dhe Ekrem Kryeziu / Teatri i Kosovës
Tags: Teatri i Kosovës, Ekrem Kryeziu, RTP/RTK-arkivi
Te lidhur me Azem Shkreli :