1980 - Me Agim Gjalovën dhe Fatos Arapin

Përshkrimi: Me Agim Gjalovën dhe Fatos Arapin
Tags: Me Agim Gjalovën dhe Fatos Arapin
Te lidhur me Nazmi Rrahmani : Agim Gjakova, Fatos Arapi