1981 - Me Sabri Hamitin në redaksi

Përshkrimi: Nazmi Rrahmani dhe Sabri Hamiti në Rilindje
Tags: Rilindja, Sabri Hamiti, Nazmii Rrahmani
Te lidhur me Nazmi Rrahmani : Sabri Hamiti