2019 - DESTUR-Blasfemi e ëmbël

Përshkrimi: DESTUR e Musa Ramadanit dhe Blasfemi e ëmbël e Elif Shafak nën dramaturgjinë dhe regjinë e Zana Hoxhës si DESTUR, blasfemi e ëmbël. 
Tags: Elif Shafak, Zana Hoxha, Teatri Kombëtar i Kosovës 
Te lidhur me Musa Ramadani: Elif Shafak, Zana Hoxha